Jest nam ogromnie miło poinformować, iż kucharze, zaproszeni przez Bartosza Gadzinę z Beksien Bistro przyłączyli się do naszej akcji i gotują na rzecz budowy Teatru! Odbyła się już pierwsza kolacja z finalistą TOP CHEF Polska Przemkiem Błaszczykiem, z której dochód w wysokości 2250 zł zasilił już konto naszego Stowarzyszenia! Ogromnie dziękujemy za tę inicjatywę! Poniżej przedstawiamy Kalendarium kolejnych kolacji z mistrzami gastronomii i zachęcamy wszystkich do udziału!
18.06 – Krystian Skwierz – przedstawiciel Narodowej kadry Polski i marki Falksalt Poland, nietuzinkowy artysta z nieprzeciętnym podejściem do kuchni;
02.07 – Kamil Skalczyński – sushi master w Katowickim oddziale Sakana Sushi Bar, artysta łączący Azję i Polskę w smaczne orientalne aranżacje;
16.07 – SPOON Adrian Feliks -właściciel studia kulinarnego, finalista Top Chef, wspaniały artysta przekazujący swoją wiedzę innym;
30.07 – Wojciech Krzak – szef kuchni w Hotel Styl 70, kuchnia polska i śląska w świeżej formule, unikatowa osobowość, charyzma i doświadczenie
13.08 – Marek Furczyk – szef kuchni i właściciel Punkt „G”astronomiczny Bistro&Bar i Planeta Smaku, Pszczyński autorytet lokalnej kuchni i dobrego smaku;
27.08 – Rafał Orłowski – szef kuchni Piwnica Rycerska – hotel,karczma, klub, naturalne podejście do kuchni, doświadczenie i otwartość na nowe połączenia smaku;
10.09 – Mariusz Malinowski – szef kuchni w Rezydencja Luxury Hotel,zdobywca nagrody Hotel Roku 2015, autorskie menu doceniane przez wielu znanych artystów.
Kontakt: Bartosz Gadzina, BEKSIEN BISTRO, ul. Piwowarska 4, Bielsko-Biała,
tel. 789-354-557, e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Serdecznie zapraszamy!
PROSIMY O WSPARCIE
Bielskie Stowarzyszenie Artystyczne Teatr Grodzki
Ul. Sempołowskiej 13
43-300 Bielsko Biała
Nr konta:
70 1560 0013 2354 2123 4000 0007
GETIN BANK SA
Ul. Stojałowskiego 50
43-300 Bielsko-Biała